top of page

Avís legal

La navegació i ús del lloc web www.ascicat.cat (el «lloc web») impliquen l'acceptació per part de l'usuari de tots els termes recollits en aquesta pàgina i tenen la mateixa validesa i eficàcia que qualsevol contracte celebrat per escrit i signat. Es recomana llegir els termes de manera atenta i detinguda cada vegada que vulgueu entrar en aquesta pàgina web. Si no esteu d'acord amb els termes exposats, no accediu, navegueu ni utilitzeu el lloc web.

 

Política de Privadesa de l'Associació de Ciberseguretat de Catalunya

Data d'Entrada a Vigor: 15 de Febrer del 2024

 

L'Associació de Ciberseguretat de Catalunya, amb NIF: G70673413 i direcció a Rd. General Mitre 124, 08021 Barcelona (d'ara endavant, "l'Associació"), es compromet a protegir la privadesa dels seus membres i usuaris. Aquesta Política de Privadesa estableix les bases sobre les quals qualsevol dada personal que recopilem de vostè, o que ens proporciona, serà processada per nosaltres.

 

  1. Informació que recopilem

 

Podem recopilar i processar les dades següents sobre vostè:

 

  • Informació que ens proporciona: Això inclou informació proporcionada en omplir formularis al nostre lloc web, subscriure's als nostres serveis, publicar material o sol·licitar serveis addicionals. També podem sol·licitar informació quan informeu un problema amb el nostre lloc.

  • Informació que recopilem sobre la vostra visita al nostre lloc: Podem recopilar informació tècnica, inclosa l'adreça IP, el tipus de navegador, la zona horària, els tipus de plug-in del vostre navegador, les pàgines del nostre lloc que visita, i altres dades de comunicació.

 

2. Ús de la informació

 

Utilitzem la informació que tenim sobre vostè de les maneres següents:

 

  • Per proporcionar-li la informació, productes i serveis que ens sol·licita.

  • Per complir les nostres obligacions derivades de qualsevol contracte entre vostè i nosaltres.

  • Per notificar-li sobre canvis al nostre servei.

 

3. Divulgació de la vostra informació

 

  • No compartirem la vostra informació amb tercers excepte en els casos en què sigui necessari per complir amb una obligació legal o per protegir els drets, propietat o seguretat de l'Associació de Ciberseguretat de Catalunya, els nostres membres o tercers.

 

4. Els seus drets

 

  • Sota el RGPD i altres lleis de protecció de dades aplicables, vostè té drets en relació amb l'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades personals, així com el dret a la limitació i oposició del seu processament.

 

5. Canvis en la nostra política de privadesa

 

  • Qualsevol canvi que puguem fer a la nostra política de privadesa en el futur es publicarà en aquesta pàgina i, quan sigui apropiat, se us notificarà per correu electrònic.

 

6. Contacte

 

  • Preguntes, comentaris i sol·licituds respecte a aquesta política de privadesa són benvinguts i han de dirigir-se a l'adreça correu proporcionada; info@ascicat.cat o mitjançant el nostre formulari de contacte en línia.

Add your own content here. Click to edit.

bottom of page