top of page

Benvinguts a l'Associació de Ciberseguretat de Catalunya, una comunitat apassionada i compromesa dedicada a promoure la seguretat cibernètica a la regió de Catalunya i més enllà.

A l'Associació de Ciberseguretat de Catalunya, ens dediquem a enfortir la seguretat cibernètica en un món cada cop més interconnectat. La nostra missió és protegir la infraestructura digital crítica i salvaguardar la informació sensible de les organitzacions. Treballem incansablement per promoure un entorn en línia més segur, empoderant les empreses i els individus perquè enfrontin les amenaces cibernètiques amb confiança.

Facilitar la comunicació i l'intercanvi de coneixements entre els membres de la nostra comunitat per mantenir-nos al dia amb les darreres tendències i amenaces en ciberseguretat. Promoure les millors pràctiques en ciberseguretat mitjançant esdeveniments, tallers i recursos educatius per ajudar les organitzacions a protegir-se de manera efectiva.

Equipo de seguridad

Guardians digitals de Catalunya.

Promovent la Ciberseguretat

Uneix-te a la nostra comunitat!

Els nostres objectius

Fomentar la col·laboració entre empreses, professionals i acadèmics per abordar desafiaments comuns i desenvolupar solucions innovadores.
Servir com a recurs de referència en ciberseguretat per a la regió de Catalunya, oferint assessorament i suport en casos d'incidents de seguretat.

La nostra comunitat

La força de la nostra associació rau en la seva diversitat. Comptem amb una comunitat de membres que inclou des d'experts en ciberseguretat fins a empreses líders en tecnologia, institucions acadèmiques i organismes governamentals compromesos amb la protecció de la ciberseguretat a Catalunya. Junts, compartim coneixements, experiències i recursos per enfrontar els desafiaments cibernètics en constant evolució.

Uneix-te a nosaltres

Si comparteixes la nostra passió per la ciberseguretat i desitges formar part d'aquesta comunitat en creixement, et convidem a unir-te a nosaltres. La teva participació a l'Associació de Ciberseguretat de Catalunya contribuirà a enfortir la seguretat digital a la regió ia promoure un ambient en línia més segur per a tothom.

bottom of page