top of page

Sobre nosaltres

El Consell de Govern de l‟Associació de Ciberseguretat de Catalunya és l‟òrgan encarregat d‟establir la direcció estratègica, prendre decisions importants i garantir el funcionament efectiu de l‟associació en la seva missió de promoure la ciberseguretat a la regió de Catalunya. Compost per representants de diverses àrees d'especialització en ciberseguretat, el consell reuneix experiència, coneixement i lideratge per abordar els reptes i les oportunitats en aquest camp crític.

Composició

El Consell de Govern està integrat per professionals destacats i líders d'empreses al sector de la tecnologia, pèrits judicials informàtics i experts legals. Cada membre aporta una perspectiva única i valuosa, combinant habilitats tècniques, experiència forense i coneixements legals per abordar els diversos aspectes de la ciberseguretat. A més, la diversitat geogràfica dels membres, ubicats a diferents regions de Catalunya, garanteix una representació equitativa i una comprensió integral dels desafiaments locals en matèria de ciberseguretat.

 Responsabilitats

Establiment de l‟Estratègia: El Consell de Govern defineix la visió a llarg termini i estableix els objectius estratègics de l‟associació, identificant àrees prioritàries d‟acció per promoure la ciberseguretat a Catalunya

Els membres del consell prenen decisions importants sobre polítiques, programes i projectes, assegurant que les iniciatives de l'associació estiguin alineades amb els objectius i valors fonamentals.

Les decisions es prenen en funció de l‟estratègia i els objectius a llarg termini de l‟associació, assegurant que estiguin alineades amb la seva missió de promoure la ciberseguretat a Catalunya.

Supervisa la gestió operativa i financera de l'associació i garanteix l'eficàcia i la transparència en totes les activitats.

 Actuen com a representants de l'associació a diversos fòrums, establint relacions amb altres organitzacions, institucions governamentals i empreses del sector per promoure la col·laboració i l'intercanvi de coneixements en matèria de ciberseguretat

El consell estableix relacions amb empreses del sector de la tecnologia, proveïdors de serveis de seguretat i altres organitzacions relacionades amb la ciberseguretat per promoure lintercanvi de millors pràctiques, recursos i oportunitats de col·laboració.

IMG_1058.jpeg

Ceci Jiménez Ramírez

Directora

 • Grey LinkedIn Icon

Aporto una sòlida trajectòria de més de vint-i-cinc anys en una multinacional farmacèutica, on he demostrat el meu profund coneixement i experiència en àrees crítiques com producció, garantia i qualitat, i més recentment en logística, amb especial èmfasi en importacions i exportacions.

 

La meva experiència i lideratge han estat valorats i reconeguts profundament.
Desitjo que la meva incorporació sigui un pas endavant cap a l'èxit i l'excel·lència en la missió d'enfortir la Ciberseguretat a Catalunya.

IMG_6378.jpeg

Josep Guasch Pons

President

 • Grey LinkedIn Icon

CEO i soci fundador de Brontobyte Cloud amb més de 30 anys d'experiència al sector tecnològic. La meva vivència prèvia a Hewlett Packard, on vaig oferir suport a Pfizer, m'ha permès adquirir una sòlida carrera que aplico a Brontobyte, assegurant serveis de sistemes de backup robusts, continuïtat del negoci, i disaster recovery. La nostra empresa destaca per estar sempre al corrent de l'última tecnologia en serveis cloud i de ciberseguretat.

IMG_4776.JPG

Jordi Roura Pujolràs

Secretari

 • Grey LinkedIn Icon

Soci i fundador d'in2in Solucions Tecnològiques, S.L.
Director Tècnic a in2in.
A in2in som artesans de la tecnologia i oferim solucions orientades a les empreses i administracions.
Som la informàtica personalitzada, propera i de confiança, la que t'entén i la que entens.
Experts en sistemes i comunicacions que treballem per oferir solucions d'última generació amb màxima implicació i compromís.

 

IMG_1024.jpeg

LLuís Foxà Pigem

Tresorer

 • Grey LinkedIn Icon

Soci fundador i CMO de Brontobyte Cloud. Amb llarga trajectòria empresarial, també dirigeixo una empresa en el sector químic. La meva experiència com a expert en entorns de producció crítics ha estat clau per impulsar projectes amb èxit.
La meva visió estratègica i capacitat d'innovació m'han permès abordar desafiaments complexos i desenvolupar solucions eficients en ambdós sectors.

20240610_185318.jpg

Joan Martínez González

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Soci fundador i COO (Director d'Operacions) de Business Tic Consultoria SL de Vic, president de l'Associació d'empreses TICOsona i amb quaranta anys d'experiència en el sector TIC en diferents àmbits, direcció i gerència, comercial i en el vessant més tècnic com a consultor i direcció d'equips de programació, especialitzat en la implantació d'ERP i en la digitalització de processos.

1549907949628.jpeg

Bruno Pérez Juncà

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Sóc expert en ciberseguretat i privacitat, Perit Judicial Informàtic Forense amb més de 25 anys d'experiència. He impartit cursos especialitzats en informàtica forense i investigació digital, i col·laboro en mitjans de comunicació com a divulgador i influenciador en ciberseguretat. La meva passió per la tecnologia i la vocació de servei em motiven a ajudar altres a iniciar i consolidar els seus projectes amb èxit.

equip_raul1[57].jpg

Raül Ferragut, Gironès

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Enginyer tècnic en informàtica de gestió i MBA per la Universitat de Girona. Gerent de Esolvo Global S.L, Consultoria TIC que disposa de diverses línies d'actuació. Les més destacades són: Àrea de Sistemes, Àrea de Programació, ISP (Proveïdor de serveis d'internet), Subministrament de material informàtic, Administrador de Google Apps (G Suite). Membre actual de la junta d'AENTEG.

Òrgans de Govern

2024-06-11_11-26.jpg

Josep Martí Tapias

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Actualment, aprofito els meus divuit anys d'experiència en informàtica de sistemes per desenvolupar un enfocament estratègic i pràctic en ciberseguretat. A EIO, lidero iniciatives de formació, auditories de seguretat, gestió de projectes i desplegament de solucions.
El meu objectiu és millorar la seguretat global i capacitar tant a persones com a empreses. Crec fermament que la ciberseguretat no es tracta només de tecnologia, sinó de com ens relacionem les persones.

WhatsApp Image 2024-06-12 at 11.25.11 (1).jpeg

Pere Pujol i Espuña

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Soc el Gerent de ADS, Anàlisi/Disseny de Soft, SLU, una empresa fundada el 1992 amb professionals amb experiència en programació per a petites i mitjanes empreses.
Disposem del nostre propi ERP, destacat per la seva personalització i eficiència en la gestió de processos.
El nostre departament de Hardware s'especialitza en servidors virtualitzats, tant "on site" com al núvol, garantint la seguretat i disponibilitat de les dades.

IMG-20240526-WA0009~2.jpg

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Enginyer Tècnic en Telecomunicacions. Responsable de Comunicacions i Seguretat a Meinsa Sistemas, empresa dedicada a tecnologies de la informació des de fa més de vint-i-cinc anys. Amb la nostra voluntat de millora continua aquest any 2024 hem rebut el premi Partner de l'any en Solucions de Ciberseguretat de Dell Technologies, que reforça la nostra postura referent a protecció de les dades com un dels nostres pilars.

Foto Guillem Hors.jpg

Guillem Hors i Navarrete

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Advocat i economista. Actualment, soc el Soci director de HORS LEGAL, una firma especialitzada en dret digital i dret corporatiu, abastant associacions i entitats no lucratives, dret contractual i mercantil.
Col·laboro habitualment amb diverses entitats empresarials i soc membre de l'Executiva de PIMEC a la província de Girona, on treballo per donar suport a les petites i mitjanes empreses de la regió.

WhatsApp Image 2024-06-11 at 19.05.48.jpeg

Pere Martínez González

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Soci cofundador de ITechGrup, empresa especialitzada en la Ciberseguretat dins l'àmbit de la identitat, la dada, el codi i la contenerització. També en infraestructures i devsecops. Més de setze anys desplegant projectes i serveis en grans empreses i organitzacions corporatives dels sectors de la Indústria, Serveis, Salut, Administració Pública i Universitats.

Josep Lluis Martir perit informatic girona barcelona.jpg

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Pèrit informàtic i expert en ciberseguretat amb dècades d'experiència, doble titulat per la UPC i la UdG. He assessorat empreses en estratègies de ciberseguretat i en casos judicials. Destaco per les meves ponències, publicacions i desenvolupament de tecnologies de seguretat. Reconegut per la meva integritat i ètica professional, promoc pràctiques que protegeixen la privacitat.

1713549454578.jpeg

Selva Orejón Lozano

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Soc pèrit judicial en identitat digital i reputació, llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull i diplomada en Business Organization and Environment per la University of Cambridge. Actualment, soc professora al Màster de Ciberseguretat de la Universitat de Barcelona (UB) i a l'Escola de Policia de Catalunya.
La meva empresa, onBRANDING, té més de disset anys d'experiència en la gestió de crisis de reputació en línia per a empreses, institucions públiques i celebritats..

Foto.jpg

Tedi Franco Lucero

Vocal - J. Dir.

 • Grey LinkedIn Icon

Responsable del departament de sistemes d'ATInfoserveis
Amb molts anys d'experiència en el sector informàtic, assessoro empreses de diverses dimensions en la millora de la seva infraestructura tecnològica, fent-la més segura i eficient. Formar part de ASCICAT em permet reforçar el nostre compromís amb la ciberseguretat, garantint que les empreses estiguin protegides davant qualsevol incident. Tots junts, aconseguirem un teixit empresarial més segur i protegit!

bottom of page